The fifty`s
Fotoshoot med klubben på MemphisCafé i Östmark. 50-talls inspirert.
Utstyr
  • Canon EOS 1100D
  • EF-S18-55mm f/3.5-5.6 IS II
  • Brennvidde44.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1014900} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tor Einar K.
Jeg synes du har utnyttet motivet meget godt, tatt i betraktning av at optikken ikke kan gi deg mindre dybdeskarphet.
Det harde lyse former ansiktene men det gjør også at beltet til damen i svart kjole blir veldig påfallende. Jeg hadde gjordt dette beltet mørkere i etterbehandlngen så det ikke sto så i kontrast til kjolen.
Døren bak kunne gjerne vært lukket. Kutt i en hånd nede ser jeg ikke som en storsak da det passer bra med de andre hendene slik det er nå.

Totalt sett meget bra.
Carsten W.
Her er gjengen igjen. På veien til diners og rockabilly-kvelden...?
Bra laget og morsomt.
Birgitta L.
Dette bildet ble tatt i en pause, da ble uttrykkene annerledes på våre modeller. For meg ser det avslappet ut, med gode smil. Jeg så dessverre døren for sent, vi måtte lufte lokalet vi var inne i. Takk for tips Tore Einar Kåsa, skal prøve å tone ned beltet. Og takk Carsten Wagner for hyggelig tilbakemelding, gjengen vår i en velfortjent pause, men i mitt hode ventet de på den tidsriktige bilen sin på vei til fest ;)
Tor Einar K.
En gammel amerikaner hadde helt klart stått bra til denne gjengen. Jeg tviler dog på at de hadde tatt til takke med noe annet enn et stort flak, mulig at en Impala med store halefinner hadde falt i smak:-)
Birgitta L.
He he ja, vi hadde en bil.på gang, med finner (husker ikke bilmerket dessverre). Det regnet mesteparten av dagen, så bilen ble hjemme. Men som den hadde gjort seg med gjengen her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu